Clinicile noastre sunt deschise. Am luat masuri avansate de preventie si protectie a pacientilor si angajatilor. • Hiperdia.ro

Clinicile noastre sunt deschise. Am luat masuri avansate de preventie si protectie a pacientilor si angajatilor.

In aceasta perioada, clinicile Affidea/Hiperdia/Sanmed/CT Clinic sunt deschise, iar dumneavoastra, pacientii, puteti beneficia de investigatiile de care aveti nevoie in clinicile noastre.

 

Stimati pacienti,

 

Dorim sa va transmitem ca sanatatea, siguranta si confortul dumneavoastra, in clinicile noastre, constituie prioritati pentru noi.

Va asiguram ca in clinicile noastre am instituit masuri avansate si riguroase de preventie si protectie a pacientilor si angajatilor in fata Coronavirus (Covid-19), la cele mai inalte standarde. Puteti conta pe profesionistii nostri, in acest sens.

 

  1. Inca de la intrarea in clinica, personalul nostru efectueaza un triaj foarte atent pentru a depista prompt pacientii cu simptome si infectii respiratorii. Pacientii care refuza acest triaj nu vor putea efectua investigatiile in clinicile noastre.
  2. Igienizam si curatam permanent, si cu maxima atentie, toate spatiile din clinica, fara exceptie.
  3. Spalatul mainilor si igiena respiratiei sunt reguli de la care nu ne abatem niciun moment si sunt valabile pentru tot personalul clinicilor noastre.
  4. Tot personalul nostru dispune de echipament de protectie adecvat.
  5. Unde exista cea mai mica suspiciune, asiguram cu maxima urgenta si rigurozitate, dezinfectia totala a spatiilor posibil contaminate.
  6. Indrumam pacientii care ne spun telefonic ca au anumite simptome sa sune medicul de familie sau, daca au calatorit in tarile cu risc, sa sune la 112, conform procedurilor transmise de autoritati.
  7. In aceasta perioada, accesul apartinatorilor in centre nu este permis, exceptie facand pacientii cu dizabilitati sau alte probleme de sanatate care necesita insotitor.
  8. Respectam cu strictete toate recomandarile autoritatilor si suntem in contact permanent cu acestea pentru a actiona rapid, in functie de orice schimbari care apar.
  9. Toate acestea sunt reguli clare si stricte in clinicile noastre, si de la aceste reguli nu facem nicio exceptie.

 

Puteti conta pe profesionistii Affidea/Hiperdia/Sanmed/CT Clinic, in acest sens.

Va multumim si va dorim multa sanatate!

26.03.2020

Chestionar Satisfactie