CONSULTAȚII ONLINE ÎN CLINICILE HIPERDIA-AFFIDEA • Hiperdia.ro

Din grijă pentru sănătatea dumneavoastră și pentru a veni în sprijinul tuturor celor care au nevoie de recomandările medicilor noștri clinicieni, am lansat serviciul de CONSULTAȚII ONLINE prin Telemedicină, cu ajutorul unei platforme online (MedicalStory dezvoltată de EasyMedical)  prin care medicii din clinicile Affidea, Hiperdia și Sanmed ajung cu recomandările medicale direct la dumneavoastră acasă.

Este simplu, rapid, confortabil și în deplină siguranță.

CUM PUTEȚI BENEFICIA DE O CONSULTAȚIE ONLINE ÎN CLINICILE NOASTRE?

PASUL 1 – CONTACTAȚI-NE LA NUMĂRUL DEDICAT ACESTUI SERVICIU 0746.264.339

Analizați lista de Consultații Online oferite în clinicile noastre, o găsiți mai jos în pagină. Sunați la numărul de telefon dedicat serviciului de CONSULTAȚII ONLINE 0746.264.339, iar un operator va prelua solicitarea dumneavoastră de programare și vă va oferi toate informațiile necesare despre consultație, program și preturi. Vi se vor solicita câteva informații esențiale pentru realizarea consultației: Nume și Prenume, CNP, Telefon, Adresa de email.

 

PASUL 2 – VĂ AUTENTIFICAȚI

Folosiți link-ul, codul de utilizator și parola primite prin email sau SMS pentru a vă autentifica în platforma de Consultații Online. Vă puteți conecta de pe orice dispozitiv – computer (însă trebuie să aveți camera video și boxe), laptop, telefon mobil sau tabletă.

 

PASUL 3 – ACHITAȚI CONSULTAȚIA

Direct din meniul de Consultații puteți plăti online, rapid și într-un mod sigur, printr-o platformă securizată. Consultația Online dorită și solicitată la numărul dedicat se achită înaintea desfășurării efective a acesteia (este recomandat ca plata să fie efectuată imediat după autentificare pentru a păstra intervalul de timp solicitat), numai așa veți putea beneficia de Consultația Online conform datei și orei solicitate.

 

PASUL 4 – ÎNCĂRCAȚI DOCUMENTELE MEDICALE

Puteți încărca documentele medicale necesare desfășurării consultației (dacă aveți documente noi care nu sunt deja în platformă), astfel încât la momentul inițierii consultației să fie totul pregătit. Medicul va avea astfel posibilitatea de a le studia în avans.

 

PASUL 5 – VERIFICAȚI SUNETUL ȘI CAMERA VIDEO

Tehnologia ne poate da uneori bătăi de cap, dar vă asigurăm că facem tot posibilul pentru a fi cât mai simplu pentru toți utilizatorii. Asigurați-vă că microfonul, boxele/ difuzorul și camera video funcționează.

 

PASUL 6 – INCEPEȚI CONSULTAȚIA

În secțiunea Meniu Video din platformă veți putea intra în legătură cu medicul dumneavoastră, conform programării facute.  Medicul vă va contacta pentru a începe Consultația Online la ora confirmată de recepție (trebuie sa fiți autentificat în platforma de consultații la acel moment și să aveți achitată contravaloarea Consultației Online conform punctului 3 de mai sus).

 

PASUL 7 – DESCĂRCAȚI DOCUMENTELE

După finalizarea consultului online, vizita este salvată în istoricul dumneavoastră medical și aveți acces la documentele medicale rezultate în urma consultului. Puteți descărca din contul dumneavoastră scrisoarea medicală, rețeta sau alte documente pe care le punem la dispoziție.

 

MAI JOS PUTEȚI GĂSI CONSULTAȚIILE ONLINE DE CARE PUTEȚI BENEFICIA ÎN CLINICILE NOASTRE.

ALERGOLOGIE
CARDIOLOGIE
CHIRURGIE
DERMATOLOGIE
DIABET ȘI NUTRIȚIE
ENDOCRINOLOGIE
GASTROENTEROLOGIE
GINECOLOGIE
MEDICINĂ INTERNĂ
MEDICINA MUNCII
NEUROLOGIE
NEUROCHIRURGIE
NEUROLOGIE PEDIATRICĂ
ORL
ORTOPEDIE
PEDIATRIE
PNEUMOLOGIE
PSIHOLOGIE
REUMATOLOGIE
UROLOGIE

 

CE ALTE BENEFICII VĂ OFERĂ SERVICIUL DE CONSULTAȚII ONLINE

ACCESS NON-STOP LA ISTORICUL MEDICAL

Puteți descărca documentele medicale anterioare sau cele încărcate în timp real de către medic (scrisori medicale, rețete, alte documente medicale) accesând butonul “Tiparește” din dreptul documentului dorit din sectiunea Documente.

ÎNCĂRCAȚI DOCUMENTE

În cazul în care în timpul consultației medicul vă solicită un anumit document ce ajută la evaluarea stării dumneavoastră de sănătate, îl puteți încărca în timp real în contul dumneavoastră. Vă rugăm să vă asigurați că aceste documente sunt fișiere cu extensia: .pdf, .doc, .docx, .odt, .jpg, .jpeg, .png.

PARTAJAȚI DOCUMENTE

Doriti să transmiteți scrisoarea medicală familiei sau medicului de familie? Este foarte simplu. Accesând butonul “Partajare” din dreptul documentului dorit sau “Partajare cu Parolă”, îl puteți transmite oricui doriți prin email, SMS, Skype etc, folosind link-ul generat.

RECONECTARE RAPIDĂ ȘI FACILĂ

În situația exceptională în care apelul video se întrerupe pe durata desfășurării consultației, veți primi rapid o nouă invitație de conectare din partea medicului.

ACCESS RAPID LA CONSULTAȚII MEDICALE DE ACASĂ

Puteți accesa serviciul de Consultații Online direct de acasă. Vă puteti conecta cu medicii Affidea România și Hiperdia care acordă acest tip de Consultații Online și să beneficiați de recomadările acestora.

 

MENȚIUNI IMPORTANTE REFERITOARE LA ACCEPTAREA CONSULTATIEI ONLINE

Serviciul de Consultații Online este oferit ca o alternativă a consultațiilor clasice, desfășurate în prezența pacientului în cabinetul medicului, nu își propune să înlocuiască consultul medical de specialitate și este limitat în ceea ce privește posibilitatea de diagnosticare.

Accesarea acestui serviciu reprezintă declarația dumneavoastră fermă că întelegeți și acceptați limitările serviciului de Consultații Online. Mai multe despre Termenii și Condițiile serviciului de Consultații Online puteți găsi aici.

 

 

Chestionar Satisfactie