Descarca Brosura: 15 RECOMANDARI privind conduita sociala responsabila in prevenirea raspandirii Coronavirus - COVID-19 • Hiperdia.ro

Descarca Brosura: 15 RECOMANDARI privind conduita sociala responsabila in prevenirea raspandirii Coronavirus – COVID-19

Aflati mai multe despre prevenirea raspandirii Coronavirus – COVID-19 din Brosura cu 15 RECOMANDARI ale Departamentului pentru Situatii de Urgenta privind conduita sociala responsabila in prevenirea raspandirii Coronavirus.

 

  1. Evitati zonele aglomerate unde sunteti expusi la contact direct si/sau interactiune cu un numar mare de persoane, de tipul adunarilor publice, cozi, zone de trafic intens, zone de recreere.

-Feriti copiii de acele locuri de joaca care presupun atingerea unor suprafete/obiecte comune de catre un numar mare de copii.

 

  1. Limitati la maximum orice contact direct cu alte persoane, in afara celor care fac parte din familia restransa, prin gesturi cum ar fi: strangerea mainilor, imbratisarile, sarutul obrajilor sau al mainilor, atingerea fetelor cu mainile.

-Se recomanda, inclusiv in privinta persoanelor impreuna cu care locuiti, sa NU intrati in contact direct decat dupa igienizarea mainilor atunci cand reveniti la domiciliu.

 

  1. Evitati atingerea suprafetelor care sunt atinse in mod frecvent si de alte persoane, precum: balustrade, clante, manere, butoane de lift sau de acces.

-in cazul in care sunteti totusi nevoiti sa atingeti aceste suprafete, protejati-va folosind servetele de unica folosinta.

Aflati mai multe din Brosura cu 15 RECOMANDARI privind conduita sociala responsabila in prevenirea raspandirii Coronavirus

 

Descarcati de aici Brosura cu 15 RECOMANDARI ale Departamentului pentru Situatii de Urgenta.

 

Chestionar Satisfactie